0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Fireball LED spinner geel
Fidget spinner met ledverlichting.
2,50 8,95 incl. btw
Fireball LED spinner grijs
Fidget spinner met ledverlichting.
2,50 8,95 incl. btw
Fireball LED spinner blauw
Fidget spinner met ledverlichting.
2,50 8,95 incl. btw
Fireball LED spinner groen
Fidget spinner met ledverlichting.
2,50 8,95 incl. btw
Fireball LED spinner roze
Fidget spinner met ledverlichting.
2,50 8,95 incl. btw
Fireball LED spinner zwart
Fidget spinner met ledverlichting.
2,50 8,95 incl. btw
3,95 11,95 incl. btw
Rainbow LED fidget spinner roze
Fidget spinner met ledverlichting
3,95 9,95 incl. btw
Rainbow LED fidget spinner geel
Fidget spinner met ledverlichting
3,95 9,95 incl. btw
   1  2  

Fidget Spinners


Elk jaar ontstaan er nieuwe trends en rages. Een product dat in een korte tijd wereldwijd een enorme rage werd is de fidget spinner. De fidget spinner is een soort behendigheids speelgoed. Het is een soort molentje met wieken, gemaakt van kunststof of metaal. Het is de bedoeling dat je de spinner tussen je duim en je vingertop klemt en er een draai aan geeft. Vervolgens haal je je duim er voorzichtig af en is het de bedoeling dat de fidget spinner op je vinger blijft balanceren. Sommige mensen kunnen ontzettend veel trucjes met handspinners doen. Zo werpen zij de spinners in de lucht en kunnen zij ze gewoon op 1 vinger weer opvangen terwijl de spinner gewoon blijft draaien. Op youtube zie je diverse filmpjes waarop mensen trucs doen. Zo wordt de figet spinner opgeworpen met de ene vinger en met de andere vinger weer opgevangen.

Het speelgoed is een tijdje geleden bedacht door een vrouw wiens zoon concentratie problemen had. Ze ontdekte dat als hij iets in zijn handen had om mee te friemelen, dat hij zich veel beter kon concentreren. Inmiddels zijn er heel wat van deze kleine speelgoedjes verkrijgbaar. Zo is er een fidget cube, een kubus met allemaal knopjes waaraan je kunt draaien en waarop je kunt drukken. Er is een Mokuru fidget stick een ovaal apparaatje dat als een soort tuimelaar werkt. Het anti stress speeltje kun je op je bureau of tafeltje gebruiken. En dan zijn er nog de tangles, een soort lange slang met allemaal buigbare opties. Het hulpmiddel wordt veel ingezet bij adhd en Autisme. Het werkt concentratie verhogend voor elke leeftijd, je kunt namelijk luisteren en toch met je handen bezig zijn.

 

Fidget spinners verhogen de concentratie


Het bezig zijn met fidget spinners, Mokuru fidgets, Fidget cube en Tangles zijn goede oefening voor stramme handen en zijn handspier versterkend. Dit speelgoed is het perfecte anti-stress middel voor jong en oud. De tangle helpt tevens de fijne motoriek en coordinatie te verbeteren van de vingers verbeteren. Daarnaast bevorderen al deze friemel speeltjes  zowel de visuele- alsmede de gevoelszintuigen. De magie in de beweging die je voelt als je met een tangle of figdgetspinner speelt is echt therapeutisch en kalmerend voor de ziel.


Contact

Fidget-handspinners
Brinkhorst 5A + 5B
7207 BG Zutphen
info@fidget-handspinners.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.