0
Winkelwagen
€ 0,00
Alle hand spinners /

Metallic fidget spinners

Metallic fidget spinners zijn heel bijzonder. Ze hebben namelijk een prachtige glanzende metallic kleur.
Deze bijzondere fidget spinner is een must have voor de handspinner verzamelaar!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Heb jij ze al in je collectie? De hand spinners met metallic kleuren? Deze spinners hebben net als auto's, zo'n prachtige glans laagje. De metallic fidgets zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zo vind je in ons assortiment goud kleurige metallics, roze, paarse, blauwe, groene en zilver kleurige modellen.

Met een fidget spinner kun je tot rust komen. Dat lijkt misschien raar, maar er is onderzoek naar geweest. En het blijkt dat mensen die met een fidget spinner in de handen wat te wriemelen hebben, zich veel beter kunnen concentreren. Daarnaast blijkt het speelgoedje echt rustgevend te werken en wordt het zelfs aanbevolen voor kinderen met adhd en autisme.

Het grappige van een handspinner is dat je in eerste instantie denkt, wat is er nou leuk aan speelgoed dat op je vingertop kan draaien. Maar echt, deze gadget is gewoon verslavend. Je kunt jezelf namelijk allemaal trucjes aanleren! Ook worden de handspinners veel verzameld. Er zijn inmiddels zo veel verschillende soorten! Men is dan met name op zoek naar speciale fidget spinners, van die limited editions die je nauwelijks in de winkels ziet liggen. Ook wij blijven op zoek naar die bijzondere hand spinners. Hou dus altijd onze site in de gaten voor de beste metallic, printjes en designs.


Contact

Fidget-handspinners
Brinkhorst 5A + 5B
7207 BG Zutphen
info@fidget-handspinners.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.