0
Winkelwagen
€ 0,00
fidget spinner metaal brons
Luxe metalen fidget spinner brons (zware kwaliteit)

Als je voor een kwalitatief betere spinner wilt gaan, dan moet je voor deze metalen fidget spinner kiezen. Deze hand spinners hebben behoorlijk gewicht en liggen daardoor veel stabieler op je vinge...

€ 24,95
€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Als je voor een kwalitatief betere spinner wilt gaan, dan moet je voor deze metalen fidget spinner kiezen. Deze hand spinners hebben behoorlijk gewicht en liggen daardoor veel stabieler op je vinger. Bovendien draait de spinner vele malen langer dan elk ander goedkoper model en heeft het een betere balans.

Deze luxe fidget spinner wordt netjes in een cadeau verpakkings doosje geleverd. Zo kun je je spinner altijd weer netjes opbergen en kan het verder niet beschadigen.

De spinner zelf heeft een hele bijzondere look. Eentje, die je niet op elke hoek van de straat tegen komt! Bestel 'm nu in onze webshop!

- Zeer lange spinning tijd
- Veel stabieler dan de goedkopere spinners
- Zware spinner
- Mooi design
- Goede kwaliteit

Contact

Fidget-handspinners
Brinkhorst 5A + 5B
7207 BG Zutphen
info@fidget-handspinners.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.